Daglig verksamhetPå Fyrisgårdens dagliga verksamhet arbetar personer med funktionsnedsättning. De som arbetar på Daglig verksamhet får viktiga arbetsuppgifter som bidrar till att göra Fyrisgården en ännu bättre plats att vistas på. Här jobbar vi alltid i grupp och man hittar lätt nya kompisar.

Inom daglig verksamhet på Fyrisgården får man prova på flera olika arbetsuppgifter. Svåra uppgifter hjälps vi självklart åt med att lösa och det man tycker är extra roligt eller spännande att jobba med får man självklart göra mer utav. Arbetsuppgifterna på Fyrisgården handlar främst om att sköta om fastigheten, men du får också vara med i verksamheten och hjälpa till där det behövs, vilket alltid är uppskattat från vår personal!

Några exempel på vad man gör: handla mat, arbeta i trädgården, skotta snö, sanda, inreda och baka. Du får också vara med i verksamheten och hjälpa till vid evenemang med ex. fikaservering och förberedelser. En stund varje dag håller vi på med musik, bild och form eller något liknande som är roligt!

Varje dag motionerar vi självklart också, exempelvis med simning eller promenad.

Det här är viktigt för oss

Trygghet: alla ska känna sig hemma här

Respekt: alla ska bry sig om varandra

Kommunikation: vi pratar både om det som är bra och om det som kan bli bättre

Engagemang: vi gör ett bra jobb

Samverkan: vi gör saker tillsammans

Fritids drivs på uppdrag av Uppsala kommun. Det är biståndshandläggaren som bestämmer om man får arbeta på Daglig verksamhet.

Lokal: Fyrisgården

Kontakta oss

  • Besöksadress
  • Svartbäcksgatan 58
  • 753 33 Uppsala
  • Kvällsverksamheter
  • 018 26 20 12
Alla kontaktuppgifter
http://www.mapsembed.com/conrad/