KulturlunchPå kulturluncherna är alla välkomna! Vi serverar sopplunch samt kaffe med dopp. Dessutom håller någon intressant person en spännande föreläsning.

Det är alltid fullsatt. Tala om i förväg att du kommer så är du säker på att få plats! Klicka på den Kulturlunch du är intresserad av i listan nedan och fyll i formuläret – eller ring/mejla oss på tel. 018-23 87 44, exp@fyrisgarden.se.

Vårens kulturluncher:

14 februari (12.00-13.30): ”Hur lånar man en Uppsalabo?”. Mohammed Makrami, tf. bibliotekschef för Bibliotek Uppsala berättar om projektet Låna en Uppsalabo.

14 mars (12.00-13.30): ”Sverigefinnar och finlandssvenskar – en resa i tid och rum”. Hans Raab, finsk koordinator i Östhammars kommun och tidigare lektor i svenska vid universitetet i Tübingen i Tyskland, föreläser om historia, språk och fördomar om sverigefinnar och finlandssvenskar.

25 april (12.00-13.30): ”Från ensamkommande till kommunalråd”.  Kommunalrådet Mohamad Hassan berättar om sin resa genom livet. Den som vill får ett exemplar av hans bok ”Från Röda huset till Stadshuset”.

 

Fyrisgården, Svartbäcksgatan 58
Pris: 50 kr för medlemmar, 75 kr för övriga

Vill du berätta något under en kulturlunch?

Hör av dig om du vill dela med dig av en reseskildring, ett uppträdande, en kulturupplevelse, en bok du skrivit eller något du kan mycket om och tycker är angeläget.

Det du vill berätta ska vara intressant för andra. Vi förbehåller oss rätten att säga nej.

Lokal: Fyrisgården, samlingssalen på nedre plan.

Kostnad: 50 kr för medlemmar, 75 kr för andra.

Lokal: Fyrisgården, samlingssalen på nedre plan

Laddar aktiviteter...Laddar aktiviteter...

Kontakta oss

  • Besöksadress
  • Svartbäcksgatan 58
  • 753 33 Uppsala
  • Kvällsverksamheter
  • 018 26 20 12
Alla kontaktuppgifter
http://www.mapsembed.com/conrad/