Fyrisgården söker kommunikatör

På Fyrisgården får du ett varierande arbete där du aldrig riktigt kan förutsäga hur arbetsdagen ska bli, trevliga arbetskamrater, friskvårdbidrag, många kramar och spännande möten med människor i olika åldrar och med olika bakgrunder.

Vi söker nu en kommunikatör på 75 procent, med uppgift att samordna och ansvara för all Fyrisgårdens interna och externa kommunikation och dokumentation.

Tillsvidareanställning som inleds med provanställning. Individuell lönesättning.

Arbetsuppgifter:

Du ska vara spindeln i nätet för allt Fyrisgårdens kommunikationsarbete, som bedrivs i en rad olika kanaler. Förutom långsiktig planering av kommunikationsarbetet och kommunikationsstrategi sköter du Fyrisgårdens webbplats, som drivs i WordPress, planerar och producerar Fyrisgårdens medlemstidning, verksamhetsplan och verksamhetsberättelse och har det övergripande ansvaret för vår närvaro i sociala medier. Du ansvarar för marknadsföring av Fyrisgårdens evenemang, tar fram affischer, informationsmaterial och annonser, och håller kontakten med medierna. Du har också en viktig roll i framtagandet av skrivet material som projektansökningar och utvärderingar, och i att dokumentera verksamheten i ord och bild. Du ska dessutom vara med och ta fram profilmaterial och planera olika typer av evenemang där Fyrisgården är med och visar upp sig.

Fyrisgården är en arbetsplats där alla hjälps åt. Du kommer att få mycket hjälp och input i ditt arbete, men du bör också vara beredd att rycka in där det behövs, oavsett om det handlar om att klistra affischer, montera möbler eller att servera kaffe.

 

Kvalifikationer:

Relevant utbildning och/eller erfarenhet, t.ex. informatör- eller kommunikatörsutbildning eller journalistik. Arbetet innebär mycket skrivande, med olika mottagare, och du bör därför vara en god skribent med förmåga att anpassa dina texter till olika målgrupper.

Vi söker dig som kan jobba självständigt och ha ett ”öra mot verksamheten”. Du kan därmed skapa dig en bild av vad som behöver kommuniceras och när, samt ta ansvar för att det blir gjort. Du jobbar effektivt och är van att växla fokus och arbetsuppgifter. Du är noggrann och ansvarsfull och ser dig själv som del i det större sammanhanget.

Som person är du trygg och tycker att det är viktigt med mötet mellan människor. Du är prestigelös och trivs att ta dig an varierande arbetsuppgifter. Stor vikt kommer att läggas på förmågan att kunna kommunicera Fyrisgårdens värdegrund och profil.

 

Meriterande:

  • Fotokunskaper och kunskap om filmproduktion.
  • Föreningsvana.
  • Erfarenhet av tidningsproduktion, bildbehandling och tryckerikontakter.
  • Körkort B*.

 

Sista ansökningsdag:

17 januari. Tjänsten kan komma att tillsättas tidigare, så ansök snarast möjligt. Vi planerar att kalla till intervjuer så snart som möjligt.

Ansökan skickas via e-post till exp@fyrisgarden.se.

För frågor om tjänsten, kontakta verksamhetschef Ulrica Backlund, e-post ulrica.backlund@fyrisgarden.se, tel. 018-23 87 44.

Inför rekryteringsarbetet har Fyrisgården tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Om Fyrisgården:

Fyrisgården är en religiöst och politiskt oberoende förening, som ordnar fritidsaktiviteter för alla, oavsett ålder, ursprung och funktionsförmåga. Verksamheten grundades redan 1941 och vänder sig till hela Uppsala kommun. Vi tror att goda möten och stimulerande fritid berikar människor. På Fyrisgården ser vi alla som resurser. Med nytänkande och innovativa lösningar vill vi verka för det goda mötet mellan människor. Vi finns i Svartbäcken vid Fyrisån, nära Uppsala centrum.

 

Kontakta oss

  • Besöksadress
  • Svartbäcksgatan 58
  • 753 33 Uppsala
  • Kvällsverksamheter
  • 018 26 20 12
Alla kontaktuppgifter
http://www.mapsembed.com/conrad/