Fyrisgården IK

Läs mer om Fyrisgården Idrottsklubb här.

Fyrisgården Idrottsklubb erbjuder social idrott för alla!

 

På Fyrisgården har vi länge sysslat med idrott för alla. I över tio år har vi erbjudit innebandy, fotboll och dans för personer med funktionsnedsättning. Sedan 2018 bedriver vi vår idrottsverksamhet genom vår idrottsförening – Fyrisgården IK. Hos oss är alla välkomna!

 

Innebandy

Varje måndag och fredag erbjuder vi dig möjligheten att spela innebandy med oss på Fyrishov!
På måndagar kan du, helt kostnadsfritt som medlem, träna med andra innebandyintresserade och duktiga ledare. Vi går i samlad trupp från Fyrisgården till Fyrishov, hall B och tränar mellan 15.30-16.30

 

På fredagar har vi en introduktionsgrupp till innebandy där barn i åldrarna 8-12 år med funktionsnedsättning kan spela innebandy i en mindre grupp, tillsammans med erfarna och duktiga ledare. I denna introduktionsgrupp kan du prova på gratis upp till fyra tillfällen, därefter tillkommer en avgift för fortsatt träning. Träningen pågår mellan 16.00-17.00 i Fyrishov, hall A & F.

Fotboll

På onsdagar kan du hänga med och träna fotboll med Fyrisgården! Som medlem tränar du kostnadsfritt med oss på Fyrishov och på utomhusplaner. Träningen pågår mellan 15.30-16.30.

Alla får dansa

Alla får dansa är en introduktionsgrupp i dans för barn 8-12 år med funktionsnedsättning. Pröva att dansa i liten grupp med duktiga ledare. De som vill kan sedan fortsätta ytterligare 8 gånger (mot avgift). Läs mer och anmäl dig här!

 

Medlemskap

Hur tecknar jag medlemskap? Det är superenkelt! Klicka här och fyll i dina uppgifter, skicka din betalning via Swish eller Bankgiro och vips så är du medlem i Fyrisgården!

 

Har du några frågor eller funderingar kring Fyrisgården IK? Kontakta Thomas Robertsson, verksamhetsutvecklare: thomas.robertsson@fyrisgarden.se | 070-473 62 42