Fyrisgården IK

Här hittar ni allt ni behöver veta om Fyrisgårdens Idrottsklubb!

Fyrisgården Idrottsklubb erbjuder flera olika sorters idrott!

Innebandy

Varje måndag och fredag erbjuder vi dig möjligheten att spela innebandy med oss på Fyrishov!
På måndagar kan du, helt kostnadsfritt som medlem, träna med andra innebandyintresserade och duktiga ledare. Vi går i samlad trupp från Fyrisgården till Fyrishov, hall B och tränar mellan 15.30-16.30

På fredagar har vi en introduktionsgrupp till innebandy där barn i åldrarna 8-12 år med funktionsnedsättning kan spela innebandy i en mindre grupp, tillsammans med erfarna och duktiga ledare.
I denna introduktionsgrupp kan du prova på gratis upp till fyra tillfällen, därefter tillkommer en avgift för fortsatt träning. Träningen pågår mellan 16.00-17.00 i Fyrishov, hall A & F.

Fotboll

På onsdagar kan du hänga med och träna fotboll med Fyrisgården! Som medlem tränar du kostnadsfritt med oss på Fyrishov och på utomhusplaner. Träningen pågår mellan 15.30-16.30.

Alla får dansa

Alla får dansa är en introduktionsgrupp i dans för barn 8-12 år med funktionsnedsättning. Pröva att dansa i liten grupp med duktiga ledare. De som vill kan sedan fortsätta ytterligare 8 gånger (mot avgift). Läs mer och anmäl dig här!

Idrott för alla åldrar

I höst kommer vi erbjuda möjlighet för dig som vill idrotta på dina egna villkor – oavsett ålder. Varje onsdag kommer vi samlas i Fyrishov för att träna och idrotta fritt utifrån önskemål. Mer information kommer snart!

Medlemskap

Hur tecknar jag medlemskap? Det är superenkelt! Klicka här och fyll i dina uppgifter, skicka din betalning via Swish eller Bankgiro och vips så är du medlem i Fyrisgården!

 

Har du några frågor eller vi du veta mer? Kontakta Thomas Robertsson, verksamhetsutvecklare: thomas.robertsson@fyrisgarden.se | 070-473 62 42