Fyrisgården söker arbetsledare till daglig verksamhet

Vill du bli vår nästa medarbetare? Ansök senast den 17 januari 🌞

Dina arbetsuppgifter

Fyrisgården söker en engagerad och driven arbetsledare till vår dagliga verksamhet. I rollen som arbetsledare kommer du att leda, planera och följa upp arbetet för våra sju glädjespridare som varje dag arbetar för att skapa trivsel i vårt hus, sköta om våra lokaler och trädgård samt stötta och hjälpa till vid Fyrisgårdens aktiviteter och evenemang.

 

På Fyrisgården jobbar vi gärna med ett utvecklande och nytänkande arbetssätt. Detta innebär att du får möjligheten att ta del av ett givande, utvecklande och utmanande sammanhang med stora utvecklingsmöjligheter. Vi värdesätter nyfikenhet och uppmuntrar alltid att tänka i nya banor. Som arbetsledare får du ett stort eget ansvar liksom stora möjligheter att forma och utveckla verksamheten utifrån egna idéer och tankar. Som anställd på Fyrisgården är du också del i en helhet, där alla hjälps åt och tar ansvar för det dagliga arbetet och för utveckling av föreningen och alla våra verksamheter.

 

Som arbetsledare ska du:

 

• Stötta våra arbetstagare utifrån var och ens förmåga och förutsättningar i deras arbete, praktiska moment och aktiviteter.

 

• Ansvara för, och tillsammans med övrig personal, utveckla arbetsmetoder samt utveckla vårt pedagogiska arbets- och förhållningssätt.

 

• Ansvara för den sociala dokumentationen samt medverka i och stimulera till kompetensutveckling hos arbetstagaren.

 

Om dig

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har en avslutad högskoleutbildning inom socialt arbete eller pedagogik. Erfarenhet av arbete med personer med funktionsvariation, samt kunskap om metoder, arbetssätt och förhållningssätt är meriterande. Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Kunskaper inom relevant lagrum (LSS och SoL) och kunskaper inom dokumentationsprogrammet Siebel är meriterande. Körkort B är ett krav.

Dina egenskaper
Då vi på Fyrisgården ofta jobbar nära varandra i våra olika verksamheter är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och kan relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt, samt att du kan driva utvecklingsarbete i såväl grupp som enskilt. Som person är du trygg i dig själv och drivs av såväl personlig som verksamhetsbaserad utveckling. Du är inte heller rädd för ta tag i praktiska arbetsuppgifter och hjälpa till där det krävs.

Om anställningsvillkoren

Anställningsform: Tillsvidare (6 månaders provanställning) Omfattning: 75 % Tillträde: snarast. Individuell lönesättning. Fyrisgården har kollektivavtal med Unionen.

Arbetsplats

SVARTBÄCKSGATAN 58
753 33 UPPSALA

OM OSS

 

Fyrisgården är den enda hemgården i Uppsala och en Sveriges tio kvarvarande hemgårdar. Här jobbar vi dagligen för att skapa möten mellan människor och erbjuda en utvecklande fritid oavsett funktionsförmåga, ursprung, intresse eller ålder. Innovation och nytänkande är våra viktigaste verktyg för att uppnå detta, och med avstamp i hemgårdsrörelsens historia tar vi gärna de första trevande stegen in i något nytt. Sedan 1941 har Fyrisgården funnits på olika platser runt om i Uppsala och är nu belägen alldeles intill Fyrisån i Svartbäcken. Med tolv anställda och sju personer inom daglig verksamhet skapar vi tillsammans den helhet som är Fyrisgården.

 

Läs mer om Fyrisgården här.

Sök jobbet senast den 17 januari 2019

Om ansökan

För mer information, kontakta verksamhetschef Ulrica Backlund, e-post ulrica.backlund@fyrisgarden.se, telefon 070-172 65 03.

 

Välkommen med din ansökan med cv, personligt brev och löneanspråk senast 17/1. Ansökan skickas via e-post eller vanlig post till adress nedan.

Ansökningssätt

E-POST

exp@fyrisgarden.se (märk e-post med ”Ansökan arbetsledare”)

POST

Fyrisgården
Svartbäcksgatan 58
753 33 Uppsala