Kreativ verkstad

Barn

Ung

Vuxen

Funktionsnedsättning

En kostnadsfri textilverkstad för Fyrisgårdens medlemmar

Välkommen till skaparglädje på Fyrisgården!

Till Fyrisgården kan du som är intresserad av textil och handarbete komma en gång i månaden för att prova på olika slöjdtekniker, laga kläder, designa nya plagg, prova på lite återbruk eller kanske lägga upp gardinerna. Vi bjuder på material och fika, det enda som behövs är ett medlemskap i Fyrisgården (kostar endast 100kr/år!).

 

Duktiga slöjdledare finns på plats, vi har också symaskiner och tillräckligt med material för att fylla alla dina önskemål. Vissa av tillfällena har även speciella teman där du kan få flera skapar tips inom ämnet.

 

 

När och var är nästa tillfälle?

Kommande verkstadstillfällen hittas längst ner på sidan. Vi håller till i caféet på Fyrisgårdens nedre plan, till vänster efter huvudentrén. Dörrarna öppnas klockan 18:00 och stängs 20:30 men du får besöka oss fritt mellan den tiden. Vill du få information om inställt tillfälle mejla kajsa.sjolen@fyrisgarden.se.

 

Är du i behov av extra stöd?
Kontakta oss på exp@fyrisgarden.se för att informera oss så att vi kan möta deltagarens behov på rätt sätt. Om du behöver hjälp till och från tillfället eller under kvällen, så tar du med dig en ledsagare eller någon närstående. Är du osäker så går det ju såklart att prata med oss.

 

Laddar kalender...Laddar kalender...