Skapa en show med oss!

Ung

Funktionsnedsättning

Vi producerar shower full av dans, musik, mode och såklart show. Bli en del av detta!

Skapa en show med oss!

Vi på Fyrisgården ska producera en show full av dans, musik, mode och såklart show. Nu söker vi dig som vill vara med som deltagare.

Som deltagare kommer man kunna vara med på musiknummer, dansnummer, modevisning, scenografi arbete, teaterscener men man måste inte vara med på allt, okej om man bara är intresserad av dans till exempel.

Ingen erfarenhet krävs utan vi utvecklas tillsammans. Bli en del av showskaparna! OBS! pausad.

 

För vem?

Projektet vänder sig till åldrarna 13-25 år

 

När?

Aktiviteten är pausad. Vi kommer repa två gånger i veckan, tisdagar och onsdagar 18.00-19.30 med start v.36. (det går även att komma in under terminen)

 

Hur?
Projektet sträcker sig över två terminer med uppehåll under skolloven. Första träffarna är tänkta som en infoträff/prova på/lära känna gruppen möte där man kan komma och känna på. Detta är en aktivitet som tillhör Camp Fyrisgården vår öppna verksamhet för personer med funktionsnedsättning. Du anmäler dig genom att kontakta campen@fyrisgarden.se  eller ring 070-473 62 43.

 

 

Tidigare shower

Den 24 maj mellan 18.00 till 19:15 och  25 maj mellan 18.00 till 19:15 2022 spelades showen Jorden runt. Du kan läsa mer och se bilder från föreställningen via nyheten  Tack för showen.