Skapa en show med oss!

Ung

Funktionsnedsättning

Vi ska producera en show full av dans, musik, mode och såklart show. Bli en del av detta!

Skapa en show med oss!

Vi på Fyrisgården ska producera en show full av dans, musik, mode och såklart show. Nu söker vi dig som vill vara med som deltagare.

Som deltagare kommer man kunna vara med på musiknummer, dansnummer, modevisning, scenografi arbete, teaterscener men man måste inte vara med på allt, okej om man bara är intresserad av dans till exempel.

Ingen erfarenhet krävs utan vi utvecklas tillsammans.

 

För vem?

Projektet vänder sig till åldrarna 13-25 år

 

När?

Vi kommer repa två gånger i veckan, tisdagar och onsdagar 18.00-19.30 med start v.40

 

Visning?

Nu har vi satt datum för 2022 show, den 24 maj mellan 18.00 till 19:15 och  25 maj mellan 18.00 till 19:15 är det dags. Du kan läsa mer om föreställningen via länken Jorden runt.

 

Hur?
Projektet sträcker sig över två terminer med uppehåll under skolloven. Första träffen är tänkt som en infoträff/prova på/lära känna gruppen möte där man kan komma och höra sig för ifall nån är osäker på att binda upp sig direkt. Första träffen ägde rum den 5 oktober 2021, men det går även att hoppa på under terminen.

 

Detta är en aktivitet som tillhör Camp Fyrisgården vår öppna verksamhet för personer med funktionsnedsättning. Du anmäler dig genom att kontakta campen@fyrisgarden.se  eller ring 070-473 62 43.