Mask-verkstad

Välkommen till Fyrisgårdens stora maskverkstad den 30 och 31 oktober!

Mask- verkstad

Välkommen till Fyrisgårdens stora maskverkstad! Gör dig en fantastisk mask till Halloween! Vi kommer att arbeta i kartong och papper, tejp, lim och färg och såklart massor med fantasi!

 

När: 30 och 31 oktober, mellan klockan 9.00 och 12.00 2023

För: ålder 8-12

Ledare: skapandepedagog Kajsa Sjölén

Kostnad: Lägret är kostnadfritt. Det ingår även medlemskap i Fyrisgårdens förening. (Vid sen avanmälan tar vi ute en administrationsavgift på 150kr).

 

Är ditt barn i behov av extra stöd?
Kontakta oss på exp@fyrisgarden.se efter du gjort anmälan för att informera oss så att vi kan möta deltagarens behov på rätt sätt.  För denna aktivitet har vi två ledare på ca 12 barn. Om barnet behöver hjälp till och från tillfället eller under dagen, så är det bra att ha med ledsagare eller någon närstående. Är du osäker så går det ju såklart att prata med oss.

 

Anmälan

Kontakta Fyrisgården på tel. 018-23 87 44 eller e-post exp@fyrisgarden.se eller anmäl dig i formuläret nedan senast den 27 oktober (begränsat med platser). Anmälan är bindande och om ni vill avsäga er platsen meddela gärna detta så snart som möjligt men senast 7 dagar innan start.  Vid senare avanmälan tar vi ute en administrationsavgift på 150kr. Tänk på att använda en mejl som fungerar då vi kommer kontakta dig där. Läs mer om våra Kursvillkor via länken.

 

Verkstaden anordnas med hjälp av Åhlensstiftelsen och kulturförvaltningen på uppsala kommun.

 

Anmälan Mask- verkstad

  • Anmäl ditt intresse till Mask-verkstad genom att fylla i formuläret nedan. Fält märkta med * är obligatoriska.
  • Ibland tar vi bilder från tillfället för att berätta om vad som sker på Fyrisgården.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.