Fyrisgården IK

Läs mer om Fyrisgårdens idrottsverksamhet här

Fyrisgården Idrottsklubb

Fyrisgården Idrottsklubb erbjuder social idrott för alla!

 

På Fyrisgården har vi länge sysslat med idrott för alla. I över tio år har vi erbjudit innebandy, fotboll och dans för personer med funktionsnedsättning. Sedan 2018 bedriver vi vår idrottsverksamhet genom vår idrottsavdelning – Fyrisgården IK. Hos oss är alla välkomna!

 

Klicka på rubrikerna nedan för att komma vidare till respektive aktivitet.

Innebandy

Varje måndag och fredag erbjuder vi dig möjligheten att spela innebandy med oss på Fyrishov!

På måndagar kan du, helt kostnadsfritt som medlem, träna med andra innebandyintresserade och duktiga ledare. Vi går i samlad trupp från Fyrisgården till Fyrishov och tränar mellan 15.30-17.00

 

torsdagar har vi en innebandygrupp för barn i åldrarna 8-12 år med funktionsnedsättning där man kan spela innebandy i en mindre grupp, tillsammans med erfarna och duktiga ledare. I denna introduktionsgrupp kan du prova på gratis upp till tre tillfällen, därefter tillkommer en avgift för fortsatt träning. Träningen pågår mellan 16.00-17.00 i Fyrishov, hall A & F.

Fotboll

På onsdagar kan du hänga med och träna fotboll med Fyrisgården! Som medlem tränar du kostnadsfritt med oss på FootYard i Boländerna och på utomhusplaner. Träningen pågår mellan 15.30-16.30.

Danslek för barn

Danslek är en dansgrupp för barn i åldern 6-12 år med funktionsnedsättning. Pröva att dansa i liten grupp med duktiga ledare. De som vill kan sedan fortsätta ytterligare 8 gånger (mot avgift). Läs mer och anmäl dig här!

Showdans

I Fyrisgårdens showdansgrupper får du öva på dans- och scenrutiner. Showdansgrupperna dansar en bredd av olika sorters danser som visas upp vid olika tillställningar. I nuläget finns två showdansgrupper som övar varje fredag tillsammans med vår danspedagog.

Cuper 

Fyrisgården IK arrangerar bland annat innebandyturneringen Upplandstrilogin och Blixtcupen. Den första etappen spelades under hösten 2018 på IFU Arena där åtta lag samlades för att tävla om att krönas etappvinnare. Därefter har flertalet etapper spelats och turneringen fortsätter att locka lag från hela Uppland. Klicka på rubriken ovan för att läsa mer.

Medlemskap

Hur tecknar jag medlemskap? Det är superenkelt! Klicka här och fyll i dina uppgifter, skicka din betalning via Swish eller Bankgiro och vips så är du medlem i Fyrisgården!

 

Har du några frågor eller funderingar kring Fyrisgården IK?

Kontakta Thomas Robertsson, verksamhetsutvecklare:

thomas.robertsson@fyrisgarden.se