Välkommen till ett nytt Fyrisgården!

Fyrisgården växer så det knakar. I takt med att alla våra aktiviteter, grupper och projekt fylls och utvecklas i en väldig fart växer också vårt informationsbehov. Därför har vi nu tagit fram en ny hemsida för att bättre kunna informera dig som medlem, deltagare, samarbetspartner eller nyfiken besökare om allt som händer i vårt hus. Det är nämligen en hel del.

 

Vad är nytt på hemsidan?

 

Utöver en ny, modern och enkel design som gör det lättare för dig att hitta rätt snabbt och få en bättre överblick av allt vi gör på Fyrisgården har vi också skapat plats för nyheter, projekt och en kunskapsbank som heter veta mer.

 

Under fliken “nyheter” hittar du alltid senaste nytt från oss på Fyrisgården. Här skriver vi om nya projekt, aktiviteter och samarbeten. Framgångar och förändringar. Evenemang och föreningsliv.

 

Fliken “veta mer” är din bästa vän när du vill veta mer om oss som förening och hemgård. Här samlar vi all information om vår historia, vår verksamhet, våra föreningsdokument och medlemsinformation.

 

Under “projekt” hittar ni helt oväntat alla våra projekt. Här kan ni läsa på om våra pågående, kommande och tidigare projekt.

 

Längst upp på hemsidan hittar ni också länkar till nätverket Fritid för alla, vårt nyhetsbrev, kontaktinformation samt information om vår lokaluthyrning.

 

Något som kanske känns igen från den gamla hemsidan är våra målgruppskategorier.

 

 

Barn, ung, vuxen och funktionsnedsättning var de kategorier som utgjorde uppdelningen av aktiviteter på vår gamla hemsida. Istället för att dela upp våra aktiviteter utifrån dessa kategorier har vi istället samlat alla vår verksamheter under Aktiviteter och Evenemang. Och under varje aktivitet samt evenemang hittar du fortfarande vilken målgrupp som aktiviteten eller evenemanget riktar sig till.

 

Har du några frågor om den nya hemsidan? Är det något som inte fungerar eller ser rätt ut? Saknas något?

 

Kontakta Henrik Nyström:
henrik.nystrom@fyrisgarden.se

 

Trevlig surfning!