Vårens kurser på Fyrisgården

Välkommen till en ny och händelserik termin hos oss

Vårens kurser 2020

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer och hitta anmälan till respektive kurs. Du kan också anmäla dig genom att kontakta oss på 018-23 87 44 eller maila oss på exp@fyrisgarden.se

 

Showdans

Showdans är ett roligt sätt att röra på sig och träffa kompisar! Gruppen har haft flera uppskattade föreställningar för publik. Vi jobbar fram dansrörelser och scenshow tillsammans. Gruppen riktar sig till personer med funktionsnedsättning.

Alla får idrotta

Alla får idrotta är en introduktionsgrupp i innebandy för barn 8-12 år med funktionsnedsättning som är i behov av extra stöd.

Alla får dansa

Alla får dansa är en introduktionsgrupp i dans för barn 8-12 år med funktionsnedsättning. Pröva att dansa i liten grupp med duktiga ledare.

Alla får slöjda

Alla får slöjda betyder slöjd med stöd i liten grupp. Hos oss får du till exempel snickra, sy, måla och tälja.  En personligt anpassad verksamhet för barn som behöver mindre grupper och mer stöd.

Trägnagarna

En slöjdklubb där barn & unga får tälja, borra, böja och spika – utforska flera olika tekniker och utveckla sin uppfinnarförmåga.

Dramagrupp för unga

Här får du möjligheten att uttrycka dina känslor och leva dig in i olika roller med hjälp av både lek och dramaövningar tillsammans med vår teaterpedagog.

Legogruppen

Tycker du om att bygga lego? Kom med i Fyrisgårdens legogrupp för att träffa likasinnade och utveckla ditt legobyggande!

Seniordans

Välkommen till Fyrisgården seniordans! Här dansar vi enkelt och kravlöst för att träna både kropp och sinne.