Teatergrupp för unga

Barn

Ung

Uttryck dina känslor och lev dig in i olika roller i Fyrisgårdens teatergrupp för unga

Välkommen till Fyrisgårdens teatergrupp!

Här får du möjligheten att uttrycka dina känslor och leva dig in i olika roller med hjälp av både lek och dramaövningar tillsammans med en utbildad teaterpedagog, Sofia Östblom. Gruppen riktar sig till unga i åldrarna 10-15 år. Vi har en nybörjar grupp och en för de som gått några terminer.

 

Antal tillfällen: mellan 10 till 12 gånger per termin. Gruppen löper två terminer från höst till vår.

Tid: start vecka 36.

Måndagar Grupp 1: 16.30-18.00 (nybörjare)

Måndagar Grupp 2: 18.15-19.45

 

Avgift: 900 kr plus medlemsavgift inklusive olycksfallsförsäkring, 150 kr för familjemedlemskap (gäller kalenderår). Läs mer om medlemskap.

Anmälan

Kontakta Fyrisgården på tel. 018-23 87 44 eller e-post exp@fyrisgarden.se eller anmäl dig i formuläret nedan. Anmälan är bindande och om ni vill avsäga er platsen meddela gärna detta så snart som möjligt men senast 7 dagar innan kursstart. Om grupperna är fulla kommer du att ställas i kö till aktiviteten och vi kontakter dig så fort en plats blir tillgänglig under terminen. Anmälningen gäller terminsvis så för att behålla din plats på kö eller i grupp behöver du anmäla dig igen (med undantag för höstterminen). Tänk på att använda en mejl som fungerar då vi kommer kontakta dig där. Läs mer om våra Kursvillkor via länken.

Lokal: Fyrisgården

 

Behov av extra stöd?
Kontakta oss på exp@fyrisgarden.se efter du gjort anmälan för att informera oss så att vi kan möta deltagarens behov på rätt sätt.  För denna aktivitet har vi en ledare på ca 12 barn. Om du behöver hjälp till och från tillfället eller under dagen, så tar du med dig en ledsagare eller någon närstående. Är du osäker så går det ju såklart att prata med oss.

 

Anmälan Teater grupp för unga

  • Anmäl dig till dramagruppen genom att fylla i formuläret nedan. Fält märkta med * är obligatoriska.

Laddar kalender...Laddar kalender...