Konstgrupperna

Barn

Ung

Välkommen till våra konstgrupper för barn & unga!

Konstgrupperna

I Fyrisgårdens konstgrupp får du utveckla din kreativitet och utforska färg och form. Vi går igenom olika tekniker inom måleri, teckning, skulptur och collage. Lusten att skapa står i centrum!  Du kan välja mellan att skapa i en grupp på måndagar eller torsdagar.

Tid:

Torsdagar kl. 16:30–18.00  Konstgruppen 1 (ca 10–12 år)

Torsdagar kl. 18:15–19.45  Konstgruppen 2 (ca 13–15 år)

 

Start:

Startar v. 36 och avslutas efter 12 tillfällen.

Lokal:

Fyrisgårdens ateljé

Kursavgift:

900kr plus medlemsavgift inklusive olycksfallsförsäkring. Medlemsavgiften är 100kr/individ eller 150kr/familj.

Anmälan:

Kontakta Fyrisgården på tel. 018-23 87 44 eller e-post exp@fyrisgarden.se eller anmäl dig i formuläret nedan. Anmälan är bindande och om ni vill avsäga er platsen meddela gärna detta så snart som möjligt men senast 7 dagar innan kursstart. Om grupperna är fulla kommer du att ställas i kö till aktiviteten och vi kontakter dig så fort en plats blir tillgänglig under terminen. Anmälningen gäller terminsvis så för att behålla din plats på kö eller i grupp behöver du anmäla dig igen (med undantag för höstterminen). Tänk på att använda en mejl som fungerar då vi kommer kontakta dig där. Läs mer om våra Kursvillkor via länken.

 

För vem:

Grupp 1 riktar sig till unga i åldern 10-12 år.

Grupp 2 riktar sig till unga i åldern 13-15 år.

 

Är ditt barn i behov av extra stöd?

Kontakta oss på exp@fyrisgarden.se efter du gjort anmälan för att informera oss så att vi kan möta deltagarens behov på rätt sätt.  För denna aktivitet har vi en ledare på ca 8 barn. Om du behöver hjälp till och från tillfället eller under dagen, så tar du med dig en ledsagare eller någon närstående. Är du osäker så går det ju såklart att prata med oss.

 

 

Anmälan Konstgrupperna

  • Anmäl dig till Fyrisgårdens konstgrupper genom att fylla i formuläret nedan. Fält märkta med * är obligatoriska.

Laddar kalender...Laddar kalender...