Trägnagarna liten grupp

Funktionsnedsättning

Slöjd grupp för barn i behov av extra stöd

Trägnagarna liten grupp

På Trägnagarna liten grupp får du slöjda med extra stöd i liten grupp. Hos oss får du till exempel snickra, sy, måla och tälja.  En personligt anpassad verksamhet för barn som behöver mindre grupper och mer stöd. Vi är två handledare och vi möter dig gärna en och en om du vill, innan du börjar i gruppen. Barnen får möjlighet att prova på 3 gånger.

Slöjdgruppen är en grupp för barn 8-15 år med funktionsnedsättning, eller som är i behov av extra stöd. Efter kursen ges möjlighet att fortsätta i Trägnagarna eller i en mindre grupp.

Kursfakta 

Start: vecka 36

Antal tillfällen: mellan 10 till 12 gånger per termin

Dag och tid: onsdagar 15.00-16.00.
Vi sätter samman grupperna på lämpligt sätt när vi har träffat deltagarna.

Avgift: 900kr. Medlemskap krävs, medlemsavgift inklusive olycksfallsförsäkring, 150 kr för familjemedlemskap (gäller kalenderår). Läs mer om medlemskap. Om deltagaren inte trivs i gruppen, eller om aktiviteten inte passar deltagaren, kan man kostnadsfritt hoppa av kursen under de tre första tillfällena och få avgiften återbetald.

Lokal: Fyrisgården övervåning

 

Få rätt stöd
Kontakta oss gärna på kajsa.sjolen@fyrisgarden.se efter du gjort anmälan med mer informaton, så att vi kan möta barnets behov på rätt sätt. Det går också bra att komma hit och kolla på våra lokaler innan och träffa ledaren.

 

Anmälan

Kontakta Fyrisgården på tel. 018-23 87 44 eller e-post exp@fyrisgarden.se eller anmäl dig i formuläret nedan. Anmälan är bindande och om ni vill avsäga er platsen meddela gärna detta så snart som möjligt men senast efter de prova på tillfällena. Om grupperna är fulla kommer du att ställas i kö till aktiviteten och vi kontakter dig så fort en plats blir tillgänglig under terminen. Anmälningen gäller terminsvis så för att behålla din plats på kö eller i grupp behöver du anmäla dig igen (med undantag för höstterminen). Tänk på att använda en mejl som fungerar då vi kommer kontakta dig där. Läs mer om våra Kursvillkor via länken.

 

Kursvillkor

Intresseanmälan Trägnagarna liten grupp

  • Anmäl ditt intresse till Alla får slöjda genom att fylla i formuläret nedan. Fält märkta med * är obligatoriska.

Laddar kalender...Laddar kalender...