Bandvävning kom igång

Vuxen

Kom till Fyrisgården och skapa dig färdigheter inom bandvävning.

Bandvävning kom igång-kurs

Börja väva band i bandgrind 

Det här blir en riktig prova-på lördag med bandvävning. Vi kommer framför allt att arbeta praktiskt. Du börjar direkt med att väva en stund för att förstå hur bandvävning fungerar. Sen går vi igenom bandvävning från planering till uppsättning av väven i bandgrinden.

När dagen är slut tar du hem ditt färdiguppsatta band för att fortsätta väva hemma. Bandgrinden ingår i priset, den får du ta med dig hem.

 

Kursinfo:

Kursledare? Kicki Sandberg

Förkunskaper? Inga förkunskaper krävs.

När? Lördag, den 16 mars 09:30–14:00

Var? Fyrisgården, Svartbäcksgatan 58.

Pris? 550+ medlemskap i föreningen Fyrisgården om ni inte redan är medlem (100 kr/år).

Kurs, fika, bandgrind och garn ingår i priset.

 

Bjud gärna in vänner i evenemanget!

Vi har också kursen Bandvävning gör eget band.

 

Anmälan

Kontakta Fyrisgården på tel. 018-23 87 44 eller e-post exp@fyrisgarden.se eller anmäl dig i formuläret nedan. Anmälan är bindande och om ni vill avsäga er platsen meddela gärna detta så snart som möjligt men senast 7 dagar innan kursstart. Om grupperna är fulla kommer du att ställas i kö till aktiviteten och vi kontakter dig så fort en plats blir tillgänglig under terminen. Anmälningen gäller terminsvis så för att behålla din plats på kö eller i grupp behöver du anmäla dig igen (med undantag för höstterminen). Tänk på att använda en mejl som fungerar då vi kommer kontakta dig där. Läs mer om våra Kursvillkor via länken.

 

Är du i behov av extra stöd?
Kontakta oss på exp@fyrisgarden.se efter du gjort anmälan för att informera oss så att vi kan möta dina behov på rätt sätt.

 

Anmälan Bandvävning kom igång

  • Anmäl dig till Bandvävning kom igång genom att fylla i formuläret nedan. Fält märkta med * är obligatoriska.