Summer Camp 2021

Funktionsnedsättning

Uppsalas roligaste sommarläger för personer med funktionsnedsättning

Summer Camp 2021

Välkommen till Uppsalas roligaste sommarläger!

Bilder från tidigare årets Summer Camp hittar du här.

Summer Camp är ett sommarläger för barn, unga och vuxna från åtta år med funktionsnedsättning på Fyrisgården. Under två eller tre dagar får du möjligheten att prova på flera olika spännande aktiviteter och träffa nya vänner.

All utrustning finns på plats så du behöver inte ta med något själv. Grupperna delas också upp efter ålder och erfarenhet.

Om du behöver hjälp till och från lägret eller under dagen, så tar du med dig en ledsagare eller någon närstående. Ange gärna i anmälan om du behöver ha med dig din ledsagare. Ledsagare deltar förstås utan kostnad, men får betala för sin mat (görs på plats). Ange gärna i anmälan om ledsagaren vill köpa mat.

Summer Camp 2021 anordnas av Fyrisgården i samarbete med Uppsala kommun.

När?
Barn och ungdoms camp 22–24 juni (3 dagar vecka 25)

Ungdoms och vuxen camp 12–13 augusti ( 2 dagar vecka 32)

Var? Fyrisgården

För vem?

Barn och ungdoms camp – För barn och unga från åtta år upp till 21 år med funktionsnedsättning. (22–24 juni)

Ungdoms och vuxen camp – För unga och vuxna från 13 år och uppåt med funktionsnedsättning. (12–13 augusti)

Kostnad: 500kr för medlemmar, 600kr för icke medlemmar (medlemskap ingår då i priset). Mat och utrustning ingår i priset. Betalningsalternativ skickas ut med en bekräftelse efter anmälan.

Frågor? Kontakta vår expedition på 018-23 87 44 eller maila oss på exp@fyrisgarden.se

 

 

Få rätt stöd
Kontakta oss gärna på exp@fyrisgarden.se efter du gjort anmälan med mer informaton, så att vi kan möta barnets behov på rätt sätt. Exemplevis behov av ledsagare osv, är du osäker så går det ju såklart att diskutera med oss.

 

 

Lägren är nu fulla!

Extra information med anledning av Covid-19

Summer Camp 2021 kommer att genomföras utifrån de rekommendationer som ges av Folkhälsomyndigheten.

Antalet deltagare reduceras för att minimera smittorisken. Deltagare kommer att delas in i mindre grupper för att undvika trängsel och de flesta aktiviteter kommer att hållas utomhus. Aktiviteter kommer också att anpassas för att möjliggöra aktiviteter i mindre grupper utan trängsel.

Åtgärder kring hygien, städning och servering av mat har setts över och kommer att anpassas för att minimera riskerna. Exempelvis kommer deltagare äta i omgångar och i den mån det är möjligt utomhus. Tvål och handsprit kommer att finnas tillgängligt och ledare kommer gå igenom hygienregler med varje grupp.