Summer Camp 2023

Funktionsnedsättning

Uppsalas roligaste sommarläger för personer med funktionsnedsättning

Summer Camp 2023

Välkommen till Uppsalas roligaste sommarläger!

Bilder från tidigare års läger hittar du under nyheterna 2021 och 2022.

Summer Camp är ett sommarläger för barn, unga och vuxna från åtta år med funktionsnedsättning på Fyrisgården. Under tre dagar får du möjligheten att prova på flera olika spännande aktiviteter och träffa nya vänner.

Tidigare har Summer camp haft både aktiviteter inom både skapande, dans, och rörelse. I år har vi ett extra fokus på både psykisk och fysisk hälsa med både ALLA! övningar, rörelselekar och självreflektion genom skapande. Du anmälder dig enkelt via fomuläret längst ned på sidan senast 13 juni.

All utrustning finns på plats så du behöver inte ta med något själv. Grupperna delas också upp efter ålder och erfarenhet.

Om du behöver hjälp till och från lägret eller under dagen, så tar du med dig en ledsagare eller någon närstående. Ange gärna i anmälan om du behöver ha med dig din ledsagare. Ledsagare deltar förstås utan kostnad, men får betala för sin mat (görs på plats). Ange gärna i anmälan om ledsagaren vill köpa mat.

Summer Camp 2023 anordnas av Fyrisgården i samarbete med Uppsala kommun.

 

När? 20–22 juni (3 dagar vecka 25)

Tid? Klockan 09–16 och 09–15 sista dagen.

Var? Fyrisgården

För vem?

För barn, ungdomar och vuxna (från åtta år) med funktionsnedsättning.

Kostnad? 500kr för medlemmar, 600kr för icke medlemmar (medlemskap ingår då i priset). Mat och utrustning ingår i priset.

Frågor? Kontakta vår expedition på 018-23 87 44 eller maila oss på exp@fyrisgarden.se

 

Få rätt stöd
Kontakta oss gärna på exp@fyrisgarden.se efter du gjort anmälan med mer informaton, så att vi kan möta deltagarens behov på rätt sätt. Exemplevis behov av ledsagare osv, är du osäker så går det ju såklart att diskutera med oss.

 

Anmälan

Kontakta Fyrisgården på tel. 018-23 87 44 eller e-post exp@fyrisgarden.se eller anmäl dig i formuläret nedan när den öppnar. Anmälan är bindande och om ni vill avsäga er platsen meddela gärna detta så snart som möjligt men senast 7 dagar innan start. Vid senare avanmälan tar vi ute en administrationsavgift på 150kr. Om grupperna är fulla kommer du att ställas i kö till aktiviteten och vi kontakter dig så fort en plats blir tillgänglig. Tänk på att använda en mejl som fungerar då vi kommer kontakta dig där. Läs mer om våra Kursvillkor via länken.

 

Anmälan Summer Camp

  • Anmäl dig till Summer Camp genom att fylla i formuläret nedan. Fält märkta med * är obligatoriska.
  • Här väljer du vilken storlek du vill ha på din Summer Camp-tröja.
  • Ibland tar vi bilder från tillfället för att berätta om vad som sker på Fyrisgården.