Summer Camp 2022

Funktionsnedsättning

Uppsalas roligaste sommarläger för personer med funktionsnedsättning (fullt)

Summer Camp 2022

Välkommen till Uppsalas roligaste sommarläger!

Bilder från tidigare årets Summer Camp hittar du som en nyhet.

Summer Camp är ett sommarläger för barn, unga och vuxna från åtta år med funktionsnedsättning på Fyrisgården. Under tre dagar får du möjligheten att prova på flera olika spännande aktiviteter och träffa nya vänner.

Tidigare har Summer camp haft både aktiviteter inom både skapade, dans, musik och idrott. Du anmälder dig enkelt via webbsidan.

All utrustning finns på plats så du behöver inte ta med något själv. Grupperna delas också upp efter ålder och erfarenhet.

Om du behöver hjälp till och från lägret eller under dagen, så tar du med dig en ledsagare eller någon närstående. Ange gärna i anmälan om du behöver ha med dig din ledsagare. Ledsagare deltar förstås utan kostnad, men får betala för sin mat (görs på plats). Ange gärna i anmälan om ledsagaren vill köpa mat.

Summer Camp 2022 anordnas av Fyrisgården i samarbete med Uppsala kommun.

 

Grupperna för 2022 Summer camp är nu fulla, där av är anmälan stängd!

 

När? 21–23 juni (3 dagar vecka 25)

Tid? Klockan 09–16 och 09–15 sista dagen.

Var? Fyrisgården

För vem?

För barn, ungdomar och vuxna (från åtta år) med funktionsnedsättning.

Kostnad? 500kr för medlemmar, 600kr för icke medlemmar (medlemskap ingår då i priset). Mat och utrustning ingår i priset.

Frågor? Kontakta vår expedition på 018-23 87 44 eller maila oss på exp@fyrisgarden.se

 

Få rätt stöd
Kontakta oss gärna på exp@fyrisgarden.se efter du gjort anmälan med mer informaton, så att vi kan möta barnets behov på rätt sätt. Exemplevis behov av ledsagare osv, är du osäker så går det ju såklart att diskutera med oss.

 

Anmälan

Kontakta Fyrisgården på tel. 018-23 87 44 eller e-post exp@fyrisgarden.se eller anmäl dig i formuläret nedan när den öppnar. Anmälan är bindande och om ni vill avsäga er platsen meddela gärna detta så snart som möjligt men senast 7 dagar innan start. Vid senare avanmälan tar vi ute en administrationsavgift på 150kr. Om grupperna är fulla kommer du att ställas i kö till aktiviteten och vi kontakter dig så fort en plats blir tillgänglig. Tänk på att använda en mejl som fungerar då vi kommer kontakta dig där. Läs mer om våra Kursvillkor via länken.