Trägnagarna

Barn

Ung

Slöjdklubb där barn & unga får tälja, sy, böja och spika – utforska flera olika tekniker och utveckla sin uppfinnarförmåga

Trägnagarna

Välkommen till Fyrisgårdens slöjdverkstad, där barnen får tälja, borra, tova, sy och spika. Här lär vi oss att komma med idéer, våga misslyckas, försöka igen och utvecklar vår förmåga att uppfinna, skapa och erövra kunskap!

De populära trägnagarna startade redan 1942 och samlar barn mellan 8 och 15 år.

Vi slöjdar i de material du vill: trä, metall, textil, papper, cykelslang eller chipspåsar: Vi utgår från deltagarnas önskemål och lär oss massor. När man kan slöjda är ingenting omöjligt!

Vi har fyra grupper för barn och unga i olika åldrar. Grupperna möts en gång i veckan.

 

Kursfakta 

Start: v.36

Antal tillfällen: mellan 10 till 12 tillfällen

Dag och tid:

Tisdagar 15.15-16:15 (ca 10-15 år)

Tisdagar 16:30-17:30 (ca 10-15 år)

Torsdagar kl 15.00-16:00 (ca 8-9 år, även något äldre som 10-12 kan fungera)

Torsdagar kl 16.30-17:30 (ca 8-9 år)

 

Avgift: 900 kr plus medlemsavgift inklusive olycksfallsförsäkring, 150 kr för familjemedlemskap (gäller kalenderår). Läs mer om medlemskap.

Övrigt: Ta med inneskor. Vid första tillfället träffas vi nere i entrén. Vänligen respektera att inga föräldrar får plats i snickeriet.

Lokal: Fyrisgården.

 

Anmälan

Kontakta Fyrisgården på tel. 018-23 87 44 eller e-post exp@fyrisgarden.se eller anmäl dig i formuläret nedan. Anmälan är bindande och om ni vill avsäga er platsen meddela gärna detta så snart som möjligt men senast 7 dagar innan kursstart. Om grupperna är fulla kommer du att ställas i kö till aktiviteten och vi kontakter dig så fort en plats blir tillgänglig under terminen. Anmälningen gäller terminsvis så för att behålla din plats på kö eller i grupp behöver du anmäla dig igen (med undantag för höstterminen). Tänk på att använda en mejl som fungerar då vi kommer kontakta dig där. Läs mer om våra Kursvillkor via länken.

 

Behov av extra stöd?

Kontakta oss på kajsa.sjolen@fyrisgarden.se efter du gjort anmälan för att informera oss så att vi kan möta barnets behov på rätt sätt. För denna aktivitet har vi en ledare på ca 5 barn. Om du behöver hjälp till och från tillfället eller under dagen, så tar du med dig en ledsagare eller någon närstående. Är du osäker så går det ju såklart att prata med oss. Vi har också en liten grupp för trägnagarna som är vår slöjdgrupp för barn i behov av extra stöd.

 

Anmälan Trägnagarna

  • Anmäl dig till Trägnagarna genom att fylla i formuläret nedan. Fält märkta med * är obligatoriska.

Laddar kalender...Laddar kalender...