Trägnagarna

Barn

Ung

En slöjdklubb där barn & unga får tälja, borra, böja och spika – utforska flera olika tekniker och utveckla sin uppfinnarförmåga

Trägnagarna

Välkommen till Fyrisgårdens slöjdverkstad, där barnen får tälja, borra, tova, sy och spika. Här lär vi oss att komma med idéer, våga misslyckas, försöka igen och utvecklar vår förmåga att uppfinna, skapa och erövra kunskap!

De populära trägnagarna startade redan 1941 och samlar barn mellan 8 och 15 år.

Vi slöjdar i de material du vill: trä, metall, textil, papper, cykelslang eller chipspåsar: Vi utgår från deltagarnas önskemål och lär oss massor. När man kan slöjda är ingenting omöjligt!

Vi tar emot cirka 7 barn per grupp. Vi har två grupper för barn och unga i olika åldrar. Grupperna möts en gång i veckan.

 

Kursfakta hösten 2021

Start: v. 36

Antal tillfällen: 12 tillfällen

Dag och tid: tisdagar 17.00-18.30 (10-15 år); torsdagar kl 16.00-17.30 (8-9 år).

Avgift: 800 kr plus medlemsavgift inklusive olycksfallsförsäkring, 150 kr för familjemedlemskap (gäller kalenderår). Läs mer om medlemskap.

Övrigt: Ta med inneskor och en frukt. Vid första tillfället träffas vi nere i entrén. Vänligen respektera att inga föräldrar får plats i snickeriet.

Lokal: Fyrisgården.

Kontakta Fyrisgården på tel. 018-23 87 44 eller e-post exp@fyrisgarden.se eller anmäl dig i formuläret nedan. Du kan utan kostnad avboka din kursanmälan fram till sju (7) dagar före kursstart. Om grupperna är fulla kommer du att ställas i kö till aktiviteten och vi kontakter dig så fort en plats blir tillgänglig.

Kursvillkor

 

Behov av extra stöd?
Kontakta oss på kajsa.sjolen@fyrisgarden.se efter du gjort anmälan för att informera oss så att vi kan möta barnets behov på rätt sätt. Är du osäker så går det ju såklart att diskutera med oss. Vi har också en liten grupp för trägnagarna som är vår slöjdgrupp för barn i behov av extra stöd.

 

Anmälan Trägnagarna

  • Anmäl dig till Trägnagarna genom att fylla i formuläret nedan. Fält märkta med * är obligatoriska.

Laddar kalender...Laddar kalender...